Best FC Ria lid, ouder en/of verzorger,

De voorbereidingen voor de competitie zijn in volle gang. School gaat starten en ook de voetbalcompetities voor de jeugd gaan weer beginnen.

Een nieuw seizoen brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee.

We willen de ouders van jeudteams verzoeken om zich op te geven als kantinevrijwilliger:

Bij thuiswedstrijden zijn we gewend dat de kantine geopend is en dat er voor een kop koffie thee fris of iets te snacken gezorgd kan worden. Om dit ook voor komend seizoen te kunnen doen hebben we uw hulp nodig. Wij willen graag dat elk jeugdteam een groepje ouders enthousiast maakt om mee te draaien in het kantinerooster.

Geef je op via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. doe dit ook als je al eens eerder hebt aangegeven dat je dit wilt doen, zo houden we alles in beeld wat aanmeldingen betreft. Je kunt je voor meer info melden bij Astrid Starmans: 0621541803.

Het is leuk werk veel contacten en je zorgt voor binding tussen mensen. Hoe meer aanmeldingen hoe meer het werk verdeeld kan worden. In principe wordt er in een ochtend en een middag blok gedraaid, afhankelijk van het wedstrijdprogramma.

Geef je (liefst deze week!!) op.

Ook voor de activiteiten voor onze jeugdleden zijn we op zoek naar enthousiaste ouders die bijvoorbeeld sinterklaas, carnaval, pasen, snertwandeling rond oud- en nieuw, fifa toernooi etc willen organiseren. Meld je dan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een geef aan dat je geinteresseerd bent om onderdeel uit te maken van de jeugdAC.

Alvast dank voor jullie aandacht en hopend op veel medewerking.

Sportieve groet
bestuur FC Ria

Facebook

s5 box

Inloggen