Wij zoeken voor het eerste elftal een assistent-trainer die samen met onze hoofdtrainer Roel Heijnen de trainingen op dinsdag en vrijdag verzorgd en op zondag aanwezig is bij de wedstrijden van het 1e elftal.

Wij zoeken een enthousiaste oud-voetballer die bij ons de mogelijkheid krijgt om door te groeien in het vak als trainer. Ook zijn er mogelijkheden om de opleiding Uefa C bij ons te starten of af te maken.

De voorkeur gaat uit naar een trainer geboren na 1970 die zelf gevoetbald heeft op minimaal 4e klasse-niveau.

Naast het voetbalaspect is hij ook verantwoordelijk voor de administratie rond het 1e elftal.

Voetbalclub FC Ria uit Nieuwstadt heeft met trainer Roel Heijnen afgesproken ook komend seizoen (2021-2022) samen verder te gaan.

Roel neemt het hoofdcoachschap op zich. Tot nu toe deed hij de coaching van de vierdeklasser samen met Ger Creemers.

Ger neemt aan het einde van dit seizoen afscheid. Voor een invulling van zijn positie worden gesprekken gevoerd.

Beste Speler/ouder/verzorger,

Op 28 september zijn de richtlijnen in verband met het COVID-19 virus weer aangescherpt. Dat heeft ook gevolgen voor het voetballen bij FC Ria. Gelukkig mogen we nog sporten.

Voorlopig zal er bij FC Ria geen kaboutervoetbal worden georganiseerd. Dit zal op zijn vroegst na de winterstop wotden opgepakt.

CORONAPROTOCOL FC RIA (SENIOREN) EN JO-19

ALGEMEEN

• NEEM CORONA SERIEUS !!!
• Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
• Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
• Houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten);
• Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
• Schud geen handen;

Goed nieuws vandaag.
FC Ria promoveert naar de 4e klasse!!!
Door de goede resultaten tot het beëindigden van de competitie tgv corona, promoveert FC Ria 1 naar de hogere klasse.
Proficiat trainers leiders en SPELERS!!

Beste spelers van FC RIA. Ondanks het abrupte einde van de afgelopen voetbaljaargang, is de voorbereiding voor het nieuwe seizoen alweer volop aan de gang. Ons zaalvoetbalteam heeft daarbij aangegeven dat ze aankomend seizoen weer van start willen gaan. Wij als bestuur vinden dit een mooi initiatief en zouden graag, mits er voldoende aanmeldingen binnenkomen, nog een extra zaalvoetbalteam willen opzetten. Lijkt dit jou een leuk idee en zou je graag meer informatie hierover ontvangen? Laat het dan zo snel mogelijk weten! Dan kunnen wij kijken of we voldoende aanmeldingen bij elkaar krijgen!

Met sportieve groet,
Bestuur FC RIA